Producten van Playmobil

Filters sluiten
 
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Playmobil 3 zebra familie 70356
Playmobil 3 zebra familie 70356
Playmobil 3 zebra familie 70356 .Met hun opvallende zwart-witte strepen behoren zebra's tot de meest opvallende bewoners van de steppe. De twee zebra's zijn altijd op zoek naar vers gras en doorkruisen met hun jong het open landschap....
€ 13,99 *
Playmobil Nijlpaarden 2 stuks 70354
Playmobil Nijlpaarden 2 stuks 70354
Playmobil Nijlpaarden. Het nijlpaard behoort na de olifanten tot de zwaarste zoogdieren op het land. Deze enorme dieren verblijven bij voorkeur in de buurt van water en slapen de hele dag resp. drijvend rustend in het water. Het...
€ 14,99 *
Playmobil kinderen met verkleedkoffer 70283.
Playmobil kinderen met verkleedkoffer 70283.
Playmobil kinderen met verkleedkoffer 70283. Vandaag mogen de kinderen zich verkleden en dat is superleuk! In de grote verkleedkist zitten verschillende kostuums, zodat iedereen een passende uitdossing vindt. ""Ik verkleed mij als...
€ 14,99 *
Playmobil praktijk fysiotherapeut..
Playmobil praktijk fysiotherapeut..
Playmobil praktijk fysiotherapeut. 70195 Vandaag hebben we een fitnesscontrole bij de fysiotherapeut. Eerst doet de therapeut een stresstest: Voor het ECG zit de patiënt op de trainingsfiets en is hij aangesloten op de meetapparatuur. De...
€ 16,99 *
Playmobil ringstaart maki's 2 stuks.
Playmobil ringstaart maki's 2 stuks.
Playmobil ringstaartmaki's. Ringstaartmaki's behoren tot het geslacht van de lemuren en zijn afkomstig uit Madagaskar. Anders dan het overgrote deel van hun soortgenoten zijn ringstaartmaki's overdag actief en brengen veel tijd op de...
€ 7,99 *
Playmobil camera systeem van top agents.
Playmobil camera systeem van top agents.
Playmobil camera systeem van top agents. Met deze cameraset hou je iedereen in de gaten! Waan jezelf een echte detective of spion. Met hoge resolutie scherm en usb aansluiting. De camera gebruikt: 2 x 1,5V-AAA batterijen (niet inbegrepen).
€ 49,99 *
Playmobil basin family fun.9063
Playmobil basin family fun.9063
Playmobil basin family fun.9063. Geef de mooiste shows met je zeedieren in dit Playmobil Bassin. Klik de transparante bassin onderdelen met de verbindingsstukken aan elkaar en beschrijf het etiket. Welke dieren laat jij de show stelen?...
€ 13,99 *
Playmobil archeoloog popje met accessoires .
Playmobil archeoloog popje met accessoires .
Playmobil archeoloog met diverse vondsten en gereedschap. Advies leeftijd vanaf 4 jaar.
€ 4,50 *
Playmobil 4669 Radar Controle
Playmobil 4669 Radar Controle
Playmobil 4669 Radar Controle
€ 2,99 *
Playmobil 6699 Prinses Leonora
Playmobil 6699 Prinses Leonora
Leeftijd vanaf: 5 jaar Ben je superfan van de Super 4 tv-series? Met deze speelset van Playmobil kun je de fantastische avonturen uit de tv-serie naspelen! Prinses Leonora komt uit Kingsland en is de zus van Super 4-held Alex. Dit...
€ 4,99 *
Playmobil 5104 Vuurwachter Met Led Verlichte Rots
Playmobil 5104 Vuurwachter Met Led Verlichte Rots
Playmobil 5104 Vuurwachter Met Led Verlichte Rots Leeftijd:4-10 jaar (2x 1,5-V-Microbatterijen niet inbegrepen)
€ 5,99 *
2 van 2
Laatst bekeken